Nordiske Mestere

Ingen over – ingen ved siden av!
Etter fremragende spill og en fantastisk formkurve
kunne jentene fra Nittedal reise hjem med tittelen
«Nordiske Mestere»


Tradisjonen tro arrangeres det uoffisielt Nordisk Mesterskap i Håndball i Gøteborg i Romjulen. Alle de beste lagene fra de Nordiske landene inviteres til den prestisjetunge turneringen og gjør opp om tittelen «Nordiske Mestere». Etter å ha tapt finalen i fjorårets turnering var det deilig å kunne reise hjem med den største pokalen i år.

Turneringen startet med noen halvgode kamper hvor jentene vant greit, men det var litt rusk i maskineriet som måtte justeres frem mot sluttspillet. Til vanlig spiller de beste 99-erne på Lerøy laget til Nit-Hak, så gruppen hadde ikke fått trent så mye på samspill før avreise.  Jentene spilte seg mer og mer i form i løpet av turneringen og man kunne se at samspillet fungerte bedre for hver kamp som gikk.
I sluttspillet var de totalt overlegne og feide all motstand av banen.  

Årets utgave av Norden Cup bar preg av Norsk dominans. Hele 6 av 8 lag i kvartfinalen kom fra Norge og i semifinalene var det kun norske lag igjen. Det har aldri tidligere skjedd i Norden Cup’s historie og arrangøren antydet at den norske dominansen fra kvinnelandslaget hadde spredd seg ned i rekkene. Dette var også første gang et lag fra Nit-Hak tok steget helt øverst på pallen, fra før av har klubben innkassert to sølvmedaljer.


Foto: Norden Cup

I finalen var motstanderen Fjellhammer. Litt paradoksalt å reise over 30 mil for å spille mot naboklubben. Lagene kjenner hverandre godt og har møtt hverandre i flere tøffe oppgjør tidligere. Nit-Hak førte hele kampen, men Fjellhammer ga aldri opp og bet seg fast. Så tok Arianne Duarte og Malin Alice Lundemo ansvar og viste hvem som er best i Norden. Stillingen ble til slutt 20-27 i Nit-Hak’s favør og seieren og tittelen gikk helt fortjent til jentene fra Nittedal.Foto: Norden Cup

Romjulscup handler om langt mer enn bare håndballkamper.  Det handler om å bruke tid sammen med lagvenninner og det handler også om å skape en god atmosfære i gruppen. For er det noe jentene fra Nit-Hak kan så er det å skape god stemning både på og utenfor banen. Sammen med en fantastisk foreldregruppe har nok dette blitt et minne for livet som ikke bare handler om edle metaller.Stormende jubel og lagsglede - En viktig suksess oppskrift!Gullet er vårt og kaptein Martine Luthcke jubler sammen med de andre jentene :)


Nordiske Mestere 2015


Stolte og rørte trenere :)
 

Følg oss!

Støtt oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift