Strålende helg for J01

01-jentene våre spilte tre kamper i helga. Det ble tre kamper, tre seire.

Først ut var nivå 1 jentene avdeling 34. De møtte jentene fra Ullern 2 i Hakadalshallen lørdag. Ullern-jentene måtte ta turen hjem til Oslo vest med et tungt 20-10 tap i bagasjen.
Etter seieren ligger nivå 1 jentene på femte plass i sin avdeling, slått av Ellingsrud på målforskjellen.

Nivå 2 følger opp
Søndag var det nivå 2-jentene sin tur. De møtte Sørumsand til kamp i Lihallen. Sørumsand lå før kampen på desidert sisteplass i serien, og selv om kampen i startfasen var relativt jevnspilt, med Sørumsand i ledelsen,tok det ikke langt tid før jentene våre tok kommandoen. De opparbeidet seg etter hvert en femmålssledelse, som de beholdt kampen ut.
Da sluttsignalet runget i hallen, viste tavlen 21-16 i favør av våre jenter.

Nivå 3 ville ikke være dårligere
Sist ut denne søndagen var jentene fra nivå 3. De møtte jentene fra den gamle storheten Njård til kamp. Lagene fulgte hverandre tett i åpningsminuttene, og hadde ved pause en betryggende ledelse på fire mål.
Andre omgang startet med en godt Nit/Hak-spill. På det meste ledet de med fem mål. Men Njård klarte etter hvert å spise seg inn på jentene våre, og redusere ledelsen til tre mål. Men seieren var i realiteten aldri truet, og ved slutt viste tavle 26-22 til våre jenter.

Følg oss!

Støtt oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift