Storseier til J01

Andrelaget til J01 møtte lørdag Skedsmo og sendte dem hjem med stortap.

Lørdag var det duket for kamp i Rotneshallen for andrelaget til J01. Motstander var Skedsmos andrelag. Da lagene møttes i Tærudhallen tidligere i høst kunne jentene våre ta med seg en 26-9-seier hjem. Kunne de gjenta bedriften nå.

Det ble tidlig klart hvem som var det førende laget i denne kampen. Jentene tok tidlig ledelsen, og bare ineffektivitet og en bra langskytter hos molstanderwen sørget for at ledelsen ikke var større enn tre mål ved pause.

Andre omgang startet med mye slurv fra jentene. De virket rett og slett noe ukonsentrerte. Kanskje de trodde seieren allerede var i havn? 
Skedsmo visste å utnytte den slappe innstillingen og tok kradftig innpå. Trener Hanne fant da tiden inne til en timeout.
Det var tydeligvis det som skulle til for å tenne jentene. Ut fra timeouten var det et helt annet lag som kom. De kjørte over motstanderen, og opparbeidet seg raskt en femmålsledelse, som ble til fjorten mål. Da sluttsignalet lød viste resultattavlen 29-17 til våre jenter. En solid seier etter en solid kamp.

Målscorere:
Helena (6), Elise (5), Helene (4), Vibeke (4), Marion (4), Kristine (2), Sara D.V. (2) og Julie (1).

Følg oss!

Støtt oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift