J01 tapte klart

Søndag møtte J01s tredjelag Ullerns tredjelag til kamp i Ørakerhallen. Det ble ingen hyggelig tur til Oslos beste vestkant.

Ut fra tabellsituasjonen skulle møte mellom Nit/Hak J01s tredjelag og Ullerns tredjelag være grei skuring. Våre jenter ligger på tredjeplass, motstanderen på nedre del av tabellen. 
Muligens hadde Ullerns lagledelse også sett dette. De hadde ihvertfall toppet laget med flere spillere som normalt spiller på øverste nivå. Det ble derfor fra starten av klart at dette ville bli en tøff kamp. 
Ullern gikk aggressivt ut og tok kontroll over kampen. De fikk raskt en firemålsledelse, og hadde med det fått kampen inn i sitt spor.
Det ble en fysisk kamp, der jentene våre tapte brytekampene. Gang på gang fikk Ullern stykket opp spillet med frikast. Når de gikk i angrep, var de dødelige effektive. Så fort de fikk sjansen, skjøt de - ofte fra distanse. Det suste rundt våre stakkars keepere.  De kunne ikke hindre at det ved pause sto 13-8 i Ullerns favør.

Fortsatte i andre omgang
Om første omgang var begredelig, startet ikke andre stort bedre. En femmålsledelse ved pause ble fort til både syv og åtte før jentene fikk kappet litt inn på forspranget. Men nærmere enn fem mål bak kom de ikke, og kampen ebbet ut med en klar åttemålsseier 28-20 til Ullern.

Kan fremdeles klare sluttspillplass
Selv om J01s tredjelag tapte helgens kamp, ligger de fremdeles godt an til å kapre en sluttspillplass. De to beste lagene i serien går til sluttspill, og med seks kamper igjen, ligger jentene på tredje plass. Avstanden opp til Korsvoll på andre er bare to poeng. Riktignok har vi spilt to kamper mer, men håpet om sluttspillplass lever.

Målscorere
Helena (6 mål), Vibeke (4 mål), Sara S.B. (3 mål), Marie (2 mål), Ida (2 mål), Nora (2 mål) og Marte (1 mål).

Følg oss!

Støtt oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift