Surt tap

Det ble et surt tap for tredjelaget til J01 i mandagens kamp mot Vestli i Totneshallen

Denne kampen skulle egentlig vært spilt søndag. Men som vel alle vet, skjedde det noe i Paris som medførte et behov for å flytte kampen mellom JO01s tredjelag og Vestli til mandag. 

Så satt vi der på mandag, ikke i Bercy-hallen i Paris, men i den klossen på Rotnes som kalles Rotneshallen. 

Fysisk tøffe
Om det var søndagens VM-kamp som motiverte gjestene fra Vestli vites ikke. Men det var uansett de som kom best i gang. Resepten fra klar: Vestli gikk hardt ut. De spilte fysisk tøft spill, på grensen til grisespill. Men det fungerte. Plutselig sto det 3-0 til gjestene fra Oslo uten at jentene våre hadde vært i nærheten av å score. 
Plutselig våknet jentene våre. De kom seg av sjokket over å møte et så fysisk lag, og begynte å spille håndball. De tok kjapt igjen Vestlis ledelse, men klarte aldri å riste dem av seg. 
Frem mot pause kom Vestli igjen på offensiven, og kunne ta pause med ledelse 7-11.

Nytt lag i andre
Hva trenergjengen hadde fortalt jentene i pausen, vites ikke. Men det var ett nytt lag som kom på banen. De matchet Vestlis tøffe spillestikl, hentet opp gjestenes ledelse og tok kommandoen. 
Lagene fulgte hverandre tett, og gjorde dette til en spennende og underholdende kamp. Det var synd det ikke var flere som fikk oppleve denne kampen. Spenningen var til å ta og føle på. Med kun få minutter igjen av kampen, viste matchuret 14-14. 
Jentene våre har ballen, men klarer ikke å utnytte dette til å få den avgjørende ballen i mål. Dessverre kaprer Vestli ballen og klarer å sette ballen i mål på kampens siste angrep. Dermeed ebbet kampen ut med tap 14-15 for J01-jentene.

Målscorere Nit/Hak
Marion (4), Sara B (3), Helene (2), Iselin )2), Sara V (1), Marthe (1) og Mathilde (1)

Følg oss!

Støtt oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift