Alexander Linløkken Pettersen - ny hovedtrener for K2 og Lerøy-laget!

Det er en stor glede å ønske Alexander tilbake til NIT-HAK! Etter en 4. plass i 2. divisjon med herrelaget til Vikhammer (Trondheim) gleder han seg seg til å fortsette utviklingen av våre damer i Nittedal!

Det er en godt utdannet hovedtrener vi signerte på mandag. Fra en bachelor i idrett (med spesialisering i trenerrollen) i Elverum, gikk ferden til Trondheim hvor han tok en master i idrettsfag på NTNU. Etter masterstudiet tok han pedagogikk slik at han nå er lektor i idrettsfag.

Alexander startet å spille håndball i NIT-HAK, deretter Fjellhammer og Elverum. Samtidig med studier spilte han på Elverums rekruttlag. Her fant han ut at det var trener han skulle bli. I Elverum var han trener for yngre lag. Deretter gikk ferden videre til Trondheim og master i idrettsfag. I Trondheim var han trener for yngre lag mens han selv spilte  på NTNUI. Underveis i studiene ble han raskt trener på herrelaget han spilte på. I tillegg ble han trener for damelaget i klubben. De siste to sesongene har Alexander vært trener for herrelaget til Vikhammer.

Alexander sier: "Gleder meg til å komme tilbake til NIT-HAK hvor jeg får jobbe med utøvere med samme ambisjonsnivå som meg selv. Min filosofi: Spille tempofylt håndball som er gøy å spille for spillerne og å se på for publikum. Jeg er opptatt av trener-utøver forholdet og har troen på vi sammen kan utvikle oss gjennom dialog og hardt, målrettet arbeid"

VELKOMMEN TIL NIT-HAK!

Følg oss!

Støtt oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift